Energetische behandeling door Healing2Be

Een van de technieken die ik toepas, is gebaseerd op de werking van trillingen en frequenties in het gehele energetische lichaam. Elke aandoening heeft een specifieke trilling. In principe behandel ik alle voorkomende klachten en aandoeningen: hoofdpijn, blessures, examenstress, slapeloosheid, burn-out, angststoornissen. Als ik je niet kan behandelen, zoeken we samen naar een oplossing. De werking van de chakra’s het uitgangspunt voor mijn behandelwijze. Lees meer over chakra’s. Daarnaast geef ik ook PeterHess klankschaal massages. Lees meer over klankschaalmassages.

De behandeling

Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel. Ik voel de frequenties van het lichaam en pas aan waar nodig. Dat doe ik door een gezonde frequentie tegenover de verstoorde te zetten. Via mijn handen en mijn klankschalen kan ik de gezonde trillingen op je overbrengen tot de energiehuishouding weer zo optimaal mogelijk is. Ik breng het energieveld op orde, de levensenergie gaat weer goed stromen en de klachten nemen af.
Ook leg ik verbinding tussen je hersenen en je lichaamscellen. Het is bedoeling dat je lichaam dit proces zelf oppakt. Elke cel heeft een geheugen en het hangt van verschillende factoren af of je celgeheugen in staat is de verandering op te pakken en de problemen te herstellen.

Chakra-analyse

Tijdens de eerste behandeling inventariseer ik je klachten in een gesprek. Ik maak een chakra-analyse om duidelijk te krijgen wat er speelt. Vervolgens breng ik het energetisch veld in balans door de chakra’s uit te balanceren en waar nodig te herstellen. Als het lichaam gezond is functioneren de chakra’s goed. En andersom geldt hetzelfde.

Tweede behandeling

Een aantal weken na de eerste behandeling volgt een tweede. Ik controleer de chakra’s en kijk of de communicatie tussen de verschillende delen van het lichaam en de hersenen goed is verlopen.Als mens wil je een goed afgestemd,  doorstomend kanaal voor energie zijn.

Vervolgbehandelingen

Afhankelijk van het resultaat, kunnen vervolgbehandelingen nodig zijn. Daarin ga ik de verbindingen in het lichaam zodanig herstellen dat het lichaam zelf deze verbetering blijvend kan vasthouden.

Sjamanisme en klankschalen

Het kan gebeuren dat stabiele verbetering uitblijft, terwijl de verbindingen tussen de lichaamscellen en hersenen wel functioneren. Dan is er sprake van een dieper gelegen blokkade. Om deze op te sporen werk ik met een techniek uit het Sjamanisme: soul retrieval. Daarmee probeer ik blokkades van binnenuit te herstellen. Daarnaast het Aura onder andere bibliotheek  van fysiek, psychisch en emotioneel vuil schoonmaken, dit hersteld de harmonie.

Soul retrieval ‘terughalen van zielsdelen’

Heftige ervaringen en trauma’s – zoals ongelukken, verbroken relaties, overlijden van geliefden, verwaarlozing – zijn vaak zo ingrijpend en pijnlijk dat de bijbehorende gevoelens en emoties naar de achtergrond worden verschoven of zelfs helemaal verdrongen. Ogenschijnlijk kleine gebeurtenissen kunnen onbeduidend lijken vanuit volwassen perspectief maar hebben afhankelijk van de ontwikkelingsfase soms  een enorme impact op je huidige welzijn. Maar ook leven op een manier die ver afstaat van wie je werkelijk bent, zorgt ervoor dat je delen van jezelf afsluit. Dit doe je om jezelf te beschermen tegen pijn. Dit kan een bewust maar ook een onbewust proces zijn, afhankelijk van leeftijd en de omstandigheden waarin iets je overkomt.

Opheffen van blokkades

De ziel is de essentie van de mens. Als je geen toegang hebt tot bepaalde delen van je ziel kun je niet ten volle gebruik maken van je potentieel. Dit gaat altijd ten koste van je levensvreugde en belemmert je energie om vrij te stromen.
Opheffen van blokkades door stil te staan bij wat de ziel heeft geraakt, kunnen voor inzicht en daardoor genezing of ten minste verlichting zorgen. Je haalt als het ware het afgesloten gedeelte terug naar je bewustzijn. Als verdrongen delen ‘rijp’ zijn om te helen, kan dit door deze verloren en beschadigde delen terug naar het bewustzijn te halen. Dit doe ik onder andere door gebruik te maken van het geluid van klankschalen. De frequentie van klank ondersteunt het losmaken en de schalen zijn er op gericht om de energiestroom in het lichaam en in het aura weer op gang te brengen.