Peter Hess@ klankmassage

HET GELUID VAN KLANKSCHALEN

RAAKT JE INNERLIJK

EN BRENGT JE ZIEL IN TRILLING.

DE KLANK LOST SPANNINGEN OP,

ACTIVEERT REGENERERENDE KRACHTEN

EN MAAKT SCHEPPENDE ENERGIE VRIJ….

Peter Hess

 

Je kunt ook kiezen voor een ontspannende klankmassage volgend de methode van Peter Hess.Deze klankmassage wordt wereldwijd volgens de zelfde methode gegeven.De behandeling duurt 60 minuten.

Na het voorgesprek plaats ik de schalen op of naast je geklede lichaam en breng ik ze tot klinken.

De frequenties van de afzonderlijke schalen passen goed bij verschillende lichaamsgebieden.De harmonische klanken kalmeren lichaam en geest. Klinkende klankschalen trillen, dat geeft fijne vibraties die zich verder uitbreiden in je lichaam, twijfel, zorgen, angsten  en andere gevoelens die een negatieve invloed hebben op je gezondheid zowel fysiek als mentaal kun je loslaten. Je kunt je lichaam en je behoeften weer meer bewust en vaak beter waarnemen. Het helpt je innerlijke hulpbronnen te activeren, en versterkt je zelfbewustzijn en creativiteit . Gedachten komen tot rust en je ziel ervaart ruimte voor groei. Ontspanning biedt ruimte voor gevoelens van zekerheid en geborgenheid; de ideale voorwaarden voor regeneratie, bevordering van je gezondheid en nieuwe inzichten.

De methodische klankmassage is ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en praktijkervaring.5000 jaar geleden lag de werking van klanken al ten grondslag aan de indiaanse heelkunde . Volgens de oostere voorstelling ontstond de mens uit klank. Iemand die met zichzelf en zijn of haar omgeving in harmonie leeft, is in staat het leven vrij en creatief vorm te geven.De Bron in jou bestaat uit vibratie en bevat alles wat je wenst, hoopt en droomt. De verschillende frequenties van de schalen raken aan wat er op dat moment in je leeft.