Bijdragen aan het welzijn van de ander

“Mijn naam is Saskia van den Boogert. Zo lang ik me herinner combineer ik mijn nieuwsgierigheid naar wat ons beweegt, met mijn verlangen te creëren, zorg te dragen en te reizen. Ik geniet van mijn gezin: man en twee dochters. Vormgeven aan dat wat mij raakt in mijn atelier.

Naast mijn werk als SeniorPurser, volgde ik de afgelopen jaren opleidingen zoals Reiki, geweldloze communicatie, NLP, analytische tekentherapie en healing d.m.v. klankschalen en klankmassage.  Daarnaast ben ik actief met yoga en zenmeditatie.

Healing2Be, praktijk voor energetische behandelingen, chakra-analyse en klankschaalmassages.

“Toen ik in 2013 in aanraking kwam met een mooie allround opleiding , kwamen veel interesses samen. Door deze vierjarige opleiding tot energetisch therapeut ben ik iets gaan doen wat mij veel plezier, voldoening en energie geeft: mensen behandelen. Daarom begon in 2016 Healing2Be, praktijk voor energetische behandelingen en chakra-analyse in Haarlem.
De ontdekkingsreis duurt voort. Het is mooi om mijn ervaringen en kennis toe te passen, en iets bij te dragen aan het welzijn van de ander.”

Heb je vragen, ben je benieuwd naar mijn behandelingen? Neem dan gerust contact met mij op.