Bijdragen aan het welzijn van de ander

“Mijn naam is Saskia van den Boogert. Zo lang ik me herinner ben ik mijn nieuwsgierig naar wat ons als mens beweegt ,hoe we uitdrukking geven aan de indrukken die het leven ons geeft. Mijn verlangen om te creëren, zorg te dragen ,vorm te geven en te reizen combineer ik in mijn praktijk en bij de KLM.

Naast mijn werk als SeniorPurser, volgde ik de afgelopen jaren opleidingen zoals Reiki, geweldloze communicatie, NLP, analytische tekentherapie en healing d.m.v. klankschalen en klankmassage.  Daarnaast ben ik actief met yoga en zenmeditatie.

Healing2Be, praktijk voor energetische behandelingen, chakra-analyse en klankschaalmassages.

“Toen ik in 2013 in aanraking kwam met een mooie allround opleiding , kwamen veel interesses samen. Door deze vierjarige opleiding tot energetisch therapeut ben ik iets gaan doen wat mij veel plezier, voldoening en energie geeft: mensen behandelen. Daarom begon in 2016 Healing2Be, praktijk voor energetische behandelingen en chakra-analyse in Haarlem.
De ontdekkingsreis duurt voort. Het is mooi om mijn ervaringen en kennis toe te passen, en iets bij te dragen aan het welzijn van de ander.”

Heb je vragen, ben je benieuwd naar mijn behandelingen? Neem dan gerust contact met mij op.